Logboek

Logboek

Onze avonturen

Op elk artikel kunnen jullie reageren door onder het artikel op "reacties" te klikken...

Nieuwe avonturen...

Laatste wijzigingenPosted by Nico Thu, October 19, 2017 22:04:33

Wij … impulsief ?? bwah …..

In ons laatste artikeltje van 12 mei 2017 kon je onze toekomstplannen lezen. Ik eindigde met het zinnetje “Maar hou er wel rekening mee dat wij impulsief zijn en dat plannen kunnen wijzigen ….”

Awel … ze zijn gewijzigd en hoe !

We hebben twee belangrijke beslissingen genomen. Snow Goose ligt momenteel in Portimao, Portugal. Van hieruit hadden we immers de perfecte stroom mee naar de Canarische eilanden om dan van daaruit de Atlantische oversteek te maken…..Hier hebben we echter beslist om in Europa te blijven! We gaan dus (voorlopig) niet naar de Caraïben en ons bootje blijft een aantal maanden daar ter plaatse liggen.

Komende maandag 23 oktober, na een verblijf van zo’n 6 weken hier in België, reizen we terug naar Portugal met een … camper. We hebben ons namelijk een mobilhome aangeschaft! Tijdens de donkere maanden, als Snow Goose ergens in winterslaap ligt, zouden we graag het binnenland verkennen. En willen we tussendoor eens naar België terugkeren, dan hebben we steeds ons bed bij de hand.

Dus op naar nieuwe avonturen op vier wielen !

Vroem vroem  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Daniel ( take five) Sat, April 21, 2018 21:00:54

Beste menjes,
Hoe gaat het nog met jullie? Wij kregen voordien nog regelmatig feedback maar nu niks meer!
Zoals jullie verkennen wij andere grenzen, wij gaan de binnenwateren op met een motorvlet. Het zeilen is ons een beetje te veel geworden, ik ben tenslotte pas 65 geworden he 🤣🤣
Groetjes, Daniel.

Posted by She Twins Liesbeth Wed, October 25, 2017 10:44:02

Wij vertrekken op 5 november met ons Mus terug naar Faro. Dan zitten we daar ook met een boot en een camperke.

Posted by Dorina Sat, October 21, 2017 15:58:58

Super succes ermee