Logboek

Logboek

Onze avonturen

Op elk artikel kunnen jullie reageren door onder het artikel op "reacties" te klikken...

Collectors item !!!

RandnieuwsPosted by Nico Thu, January 24, 2013 18:31:53

Alluu Eskimootjes,

Blijkbaar is het zoooooooooooooooooo koud in de lage landen dat velen nog steeds druk doende zijn met het sneeuwvrijmaken van hun voetpad (of doen jullie ook zoals wij vroeger en plaatsten jullie een bordje “voetgangers gelieve over te steken aub”), het op elkaar zetten van sneeuwbenen, buiken en hoofden (al of niet met wortels en steenkolen tanden), of misschien zijn er nog die hun panoramische ruiten van hun vierwielers ijsvrij aan het maken zijn (de Flintstones hadden dit probleem natuurlijk niet) of proberen ze met steeds drastischer oplossingen (haardroger, urineren, aansteker, … ) hun deur- en/of benzineslot open te krijgen… Feit is dat veel Inuiten onder jullie nog niet deelgenomen hebben aan ons klein wedstrijdje (zie helemaal onderaan ons vorig artikeltje "Op reis naar ... België"). Bij deze vragen wij dus om de sneeuwmannen tandenloos achter te laten om daarmee de chauffage van jullie bovenkamers op te warmen en zo een cijfer- lettercombinatie per sneeuwgans richting het immer zonnige zuiden te sturen.

Onverbiddelijk als we zijn, sluit het luchtruim boven ons drijvende huisje 31 januari middernacht. Zegniedatwetuniegezegdebben…

Mocht je aan de andere kant natuurlijk zoals ondergetekende te “luizig” zijn om te puzzelen, en zo de kans missen op een uniek geschoten foto van twee schaarse zieltjes wel … ’t is te hopen dat het sneeuwt tot in juli!!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Dina Wed, February 20, 2013 20:43:15

en wie is er nu eigenlijk gewonnen met dat spelletje?

Posted by Joke Mon, January 28, 2013 12:30:28

Schatties,Lees dat bij jullie de eerste sneeuw nog moet vallen? Maar ze is komende, hoor!En het antwoord op de quizvraag is 1F, 1E is té pijnlijk voor het ogenblik! ;-)Kus en knuf!

Posted by dorine Thu, January 24, 2013 20:09:38

hela

ja het is hier inderdaad koud hier altijd sneeuw afkuisen zout smijten zodat de postbode of wijzelf niet glijden op ons gat gelukkig heb ik wat vet kussentjes( hahahahha) voor de klein kindjes is dat leuk hé in de sneeuw spelen met de slee

en hoe is dat daar bij jullie hier vandaag - 5° en aanvriezende mist

allee hopelijk blijven jullie daar van gespaard hé groetjes