Logboek

Logboek

Onze avonturen

Op elk artikel kunnen jullie reageren door onder het artikel op "reacties" te klikken...

Gestrand

Laatste wijzigingenPosted by Sonja Sat, August 17, 2013 12:59:13
Ondertussen hebben wij de Franse en Italiaanse Riviera achter ons gelaten en zijn we heel impulsief weg op Corsica terecht gekomen. We liggen nu een tijdje vast in de haven van Bastia aangezien onze 2 service-batterijen het volledig begeven hebben. Ze kunnen helemaal niet meer herlaad worden. Nochtans had, bij aankoop van de Snow Goose, de vorige eigenaar ons verzekerd dat die batterijen pas vervangen waren. Nu blijken ze 14 (ja, VEERTIEN) jaar oud te zijn. We waren van plan ze volgende winter te vervangen maar dit kan duidelijk niet meer wachten. De nieuwe zijn al besteld en we hopen dat de levering gebeurt zoals beloofd, nl eind volgende week. Weg dus ankerplaatsjes enz want er dient een beetje gewerkt te worden...:-(
Maar niet getreurd: er staat een scooter te wachten om het eiland verder te verkennen via de weg... wordt zeker en vast vervolgd....


  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by annie Tue, August 20, 2013 12:35:22

schip ahoi, corsica is prachtig, hopelijk komen de batterijen later toe want in 1 weel kan je corsica niet helemaal gezien hebben hoor. scooter voorzichtig éé.
groetjes annie en eddy

Posted by Erve / Jacqer Sun, August 18, 2013 12:18:29

Hoi, pechvogels ???
op Corsica niet vergeten ill rouse te gaan bezoeken en zeker Bonifacio en Ajacio , was er meermaals prachtig eiland weeral een beetje jaloers

Doei Erve & Jacqueline

Posted by Caroline Sun, August 18, 2013 09:53:41

Corsica blijkt een mooi eiland te zijn dus geniet ervan met of zonder batterijen, de rest komt wel in orde dat ben ik zeker. Zo zie je maar dat wat mensen niet altijd eerlijk zijn, ons overkomt dit ook hoor. Vele leute op Corsica!

Dada, Caro en Eddy

Posted by Lothar Sat, August 17, 2013 17:41:39

Jammer van de batterijen, maar dit geeft jullie dan toch de kans om Corsica uitgebreidt te verkennen, een prachtig eiland met een zeer mooie natuur, opgelet onderweg voor de wilde varkens welke het terrein en soms de wegen voor zich opeisen, geniet ervan.

Posted by rina en hugo Sat, August 17, 2013 15:33:31

Jammer, en raar dat ze het alletwee tegelijk begeven hebben! Maar met de nieuwe zijn jullie dan weer enkele jaren gerust hé. TIP: opgepast als je van plan bent om in de baai naast de haven te gaan liggen. Wij hebben gratis geankerd dik 3 jaar geleden, maar vrienden van ons hebben daar een boete van 250 € moeten ophoesten (Amel super maramu) vorig jaar.

Posted by dorina Sat, August 17, 2013 13:20:19

jammer he naar dat gebeurd nu éénmaal hé best dat je niet in volle zee was