Logboek

Logboek

Onze avonturen

Op elk artikel kunnen jullie reageren door onder het artikel op "reacties" te klikken...

Schuim...

RandnieuwsPosted by Nico Wed, May 13, 2015 17:48:27

Terwijl het witte schuim rondom ons bootje in Patmos hier en daar op de golftoppen breekt, zorgden we vandaag voor ons eigen schuim : dag op dag drie jaar terug verlieten we onze thuishaven Blankenberge en kozen ervoor om te (over)leven op een drijvend zeilhuisje van amper 12 m lengte.

Opmerkzaam als jullie zijn natuurlijk, hoor ik jullie al zeggen dat we een dag te laat zijn. ’T Ja, ons feestje was inderdaad gepland voor gisteren maar … het regende, bliksemde, donderde en waaide nogal hard. Geen weer om een beetje tipsy te worden, dus met één dag vertraging (wat is nu één dag op 1.095 dagen ?) twee foto’s om dit te vereeuwigen. Santé en op naar het vierde jaar.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jef en Karien Mon, May 18, 2015 22:10:20

3 jaar! De tijd gaat snel,veel te snel.

3 jaar! 3 jaar is ooooh zo lang als je bedenkt dat sjoeke nu al de kriebels krijgt omdat we op 7 juni voor 6 weekskens (ZES WEKEN) naar Noorwegen vertrekken met de moby maar nu vergezeld van een scooter om ons terplekke naar smallere oorden te voeren.

Vaert wel ende levet scone.


Posted by Lothar Thu, May 14, 2015 17:11:25

Awel se, daar zal ik nu ook eens ene op drinken, school en we blijven mee genieten van jullie belevenissen, groetjes van a/b Nina